Lidmaatschap

Welkom bij P.S.V. Horst e.o. en wordt lid!

Geniet u ook zo van uw kleindieren en wil dit graag met andere delen. Wordt dan lid van een kleindiervereniging zoals P.S.V. Horst e.o.. Eens in de maand hebben we een bijeenkomst waar gelegenheid is om over de hobby te praten en vragen met andere te bespreken. Is er nieuws (denk aan een uitbraak vogelpest of omtrent RHD) dan ontvangt u snel informatie via e-mail en blijft u op de hoogte. Dat alles voor maar € 20,- per jaar (jeugdleden € 10,-).

Er is gelegenheid om u hoenders en siervogels te enten volgens een door de vereniging opgesteld entschema dit voor een kleine vergoeding van slechts € 5,-. U kunt uw konijnen ook via de vereniging laten tatoeëren. Ook hiervoor vragen we slechts een bijdrage van € 5,-.  

Wilt u uw dieren ringen en/of laten tatoeëren dan moet u lid worden van een landelijke bond. Ook om deel te kunnen nemen aan tentoonstellingen moet u lid zijn van de landelijke bond. Dit lidmaatschap wordt in de wandelgangen benoemd als fokkerskaart. U ontvangt bij het lidmaatschap van de landelijke bond ook elke maand het fokkersblad Kleindiermagezine. Voor Sierduiven heet de bond NBS (Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers-verenigingen). Voor konijnen, cavia's, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, sier- en watervogels en oorspronkelijke duiven heet de bond KLN (Kleindierliefhebbers Nederland). De contributie bedraagt respectievelijk NBS € 50,00 en KLN € 54,50 (bij automatische incasso, voor betaling via een acceptgiro worden extra kosten in rekening gebracht). Indien u lid wil worden van een van deze landelijke bonden kunt u dit aangeven op het aanmeldingsformulier van P.S.V. Horst e.o.. Onze ledenadministratie zal voor uw lidmaatschap zorgdragen.

Aanmeldingsformulier P.S.V. Horst e.o.

Heeft u aanvullende vragen omtrent het lidmaatschap? 

Neem dan contact op via onderstaan contactformulier.