Actueel .
Het laatste nieuws over Peelhorstshow 2019

Vraagprogramma binnenkort in de bus

13-08-2019

Het vraagprogramma is gedrukt. Vanavond was het tijd om het in elkaar te zetten en klaar te maken voor verzending. Vele handen maken ligt werk en dus waren ze op het eind van de avond gereed voor verzending. De tentoonstellingspenningmeester zal her en der nog even selecteren maar dan kunnen ze ook echt op naar de post. Je kunt het vraagprogramma dus binnenkort op de deurmat verwachten. 

Mocht je niks ontvangen, geen nood. Je kunt altijd contact opnemen met de tentoonstellingssecretaris om alsnog een exemplaar toegezonden te krijgen. Maar ook zal het vraagprogramma hier op site verschijnen alsook het inschrijfformulier. Het ontvangen van een papieren vraagprogramma is dus helemaal niet nodig om in te kunnen schrijven. Maar vele vinden een papieren exemplaar toch net even wat fijner. De schroom je niet om er een op te vragen indien gewenst.

Club en districtshows

25-07-2019

Ook dit jaar brengen diverse speciaalclubs hun clubshow dan wel hun districtshow bij ons onder. Hieronder een overzicht

Clubshow:

Ned. Knaagdierenfokkers Vereniging

Districtshow:

NSDH

Ned. Lakenvelder en Vorwerkhoenderclub

Hollandse Krielenfokkers Club

Nederlandsche Hoenderclub

Welsumerclub

Barnevelderclub

Nederlandse Sabelpootclub

Antwerpse Baardkrielen Club

Sulmtaler en Altsteirerfokkers

Nederlandse Leghorn Club

Vechthoenderfokkersvereniging Nederland

Nationale voorburgse schildkropperclub

Nationale Havana- Alaska- Gouwenaar-Luchs- Parelfeh- Beige- Marburger Feh club

Promo :

ZOBK

aangepast prijzenschema Peelhorstshow:

Nederlandse Wyandotte Club

Nederlandse Java Club


Het is een hele lijst geworden we zijn alle speciaalclubs erg dankbaar dat zij hun club- / districtshow bij onze Peelhorstshow willen onderbrengen en de extra prijzen die leden hierdoor kunnen winnen. 

Provinciale Bondsshow NBS

01-06-2019

Voor degene die het nog niet wisten. In 2019 is het weer de beurt aan de Peelhorstshow om de Provinciale Bondsshow voor de NBS in Limburg te organiseren. Dat doen we uiteraard met heel veel plezier. We hopen alle Limburgse duivenliefhebbers te mogen begroeten op deze provinciale Bondsshow.


Peelhorstshow 2019

06-01-2018

De voorbereidingen voor Peelhorstshow 2019 zijn al weer begonnen. De keurmeesters zijn al weer gevraagd en er wordt een begin gemaakt met het vraagprogramma. Er zijn brieven verstuurd aan speciaalclubs om hun bijdrage aan Peelhorstshow 2019 te vragen in de vorm van een district- of clubshow. Via deze pagina houden we u net als andere jaren weer op de hoogte omtrent de vorderingen.


Peelhorstshow 2018

06-01-2018

Voor het verslag van Peelhorstshow 2018 verwijzen we u naar het de knop Voorgaande shows. Hier vindt u het volledige verslag van Peelhorstshow 2018.