Actueel .

Het laatste nieuws over Peelhorstshow 2021

Inschrijven?

14-09-2021

De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is sluiting inschrijving alweer voorbij. De inschrijvingen zijn echter nog niet allemaal verwerkt. Dus als u nog zou willen inschrijven omdat ook voor u de sluitingsdatum wel heel snel voorbij is gegaan. Neem dan even contact op met de tentoonstellingssecretaris of er nog mogelijkheden zijn. Als eenmaal de inschrijvingen zijn verwerkt wordt er gestart met de rest van de verwerking van de gegevens en kan er definitief niet meer ingeschreven worden. De tentoonstellingssecretaris weet precies als dat punt bereikt is. 

Tussentijds wordt er hard gewerkt om alles op deze korte termijn en wijzigende regelgeving klaar te krijgen.  


Vraagprogramma 2021 online

02-09-2021

Vanaf heden is het vraagprogramma van Peelhorstshow 2021 ook online verschenen. Niets hoeft u dus verder tegen te houden indien u wenst deel te nemen aan onze show. 

Het volledig vraagprogramma is als PDF te downloaden zodat u alles goed kunt lezen onder welke voorwaarden u kunt deelnemen, welke keurmeester uw dieren zal beoordelen en welke prijzen u kunt winnen. Het is wederom een zeer mooi prijzenschema denk naast de hoofderenprijzen een prijs voor de op een na beste, keurmeestersprijzen, predikaatprijzen, collectieprijzen en dan nog de prijzen die de speciaalclubs beschikbaar stellen. 

Meedoen kan gemakelijk. U kunt zelf het inschrijfformulier van deze site downloaden en dan uitprinten en opsturen. 

Maar het kan nog vlotter door digitaal in te schrijven. Daarvoor download u het excel bestand en mailt u het simpel naar de tentoonstellingsscretaris.

Kijk voor al deze gegevens onder het knopje vraagprogramma.


Peelhorstshow 2021 

01-09-2021

Het blijven spannende tijden voor het organiseren van een evenement. Wij zijn van mening dat binnen de regels we de organisatie van de Peelhorstshow kunnen beginnen en gaan er van uit dat Peelhorstshow 2021 door kan gaan. De vraagprogramma's zijn gereed. U kunt uiteraard contact met de tentoonstellingsecretaris opnemen om een exemplaar toegezonden te krijgen. Maar ook op deze site zal binnenkort de nodige informatie verschijnen. Houdt de site en facebook dus in de gaten!


Peelhorstshow 2020 Geannuleerd

25-07-2020

Afgelopen weken is er door de leden en bestuur van P.S.V. Horst e.o. diverse keren vergaderd over hoe de Peelhorstshow 2020 eventueel georganiseerd kan worden.

Het brengt veel risico's en aanpassingen met zich mee om een open show te organiseren. De gezondheid van de leden, inzenders en vrijwilligers staat natuurlijk op de eerste plaats. Velen zitten immers in de risicogroep. Ook aan de richtlijnen van het RIVM zullen we moeten voldoen, wat zeker niet gemakkelijk is.

De situatie rondom Covid-19 is erg onzeker en niemand weet wat er de komende weken/maanden gaat gebeuren.

Gezien bovenstaande is het niet mogelijk om een waardige Peelhorstshow te organiseren zoals u van ons gewend bent.

Vanwege bovengenoemde argumenten is dan ook besloten om dit jaar géén open show te organiseren.

We vragen om jullie begrip. We hopen u op Peelhorstshow 2021 weer te mogen begroeten.


Peelhorstshow 2019

06-01-2018

Voor het verslag van Peelhorstshow 2019 verwijzen we u naar het de knop Voorgaande shows. Hier vindt u het volledige verslag van Peelhorstshow 2019.