Actueel .
Het laatste nieuws over Peelhorstshow 2018

Vraagprogramma 2018 beschikbaar

21-08-2018

Vraagprogramma 2018 is uit. Het prijzenpakket is vernieuwd en zeer uitgebreid.Het bekijken meer dan waard! Dit jaar voor het eerst de internationale konijnen op de Peelhorstshow. Je leest er alles over in het vraagprogramma. Ook is er op zaterdag een eendagskeuring voor kleine knagers. U heeft het vraagprogramma nog niet in uw brievenbus ontvangen en toch benieuwd? Kijk gauw online het vraagprogramma in. 

Liever een papieren versie. Geen probleem. We sturen het vraagprogramma graag naar u op. Maak uw wens kenbaar bij onze tentoonstellingssecretaris.


Binnenkort vraagprogramma 2018

04-08-2015

Het vraagprogramma is terug van de gedelegeerde en kan dus worden gedrukt en voorzien van verzendlabel. Als deze met de post wordt verstuurd zal deze ook online komen te staan en kan er worden ingeschreven. Er is een vernieuwd en uitgebreid prijzenschema dit jaar! Houdt de brievenbus of deze site in de gaten en ben er snel bij. 


Eendagskeuring kleine knagers

25-07-2018

Op zaterdag 13 oktober zal er een eendagskeuring voor kleine knagers plaats vinden op onze Peelhorstshow. De dieren worden 's morgens verwacht en om 9:00 zal de keuring aanvangen. Als de deuren van de show voor het publiek geopend worden kunnen zij dus met deze keuring meekijken. Een zeldzame mogelijkheid om een keuring mee te maken als toeschouwer. Zeker de moeite waard. Een leuk en leerzaam moment!Internationale klasse konijnen

30-06-2018

Voor het eerst dit jaar is er een internationale klasse konijnen. Men kan zijn of haar dieren inzenden in deze klasse. De dieren zullen dan naar Europeesche standaard gekeurd worden en van een predicaat worden voorzien. Enkele shows kennen deze klasse al. De Peelhorstshow gaat deze categorie dit jaar voor het eerst toevoegen aan haar show. We zien de dieren graag komen.


Zeldzame Oorspronkelijke Belgische Krielhoenderrassen 

22-04-2018

De Zeldzame Ooorspronkelijke Belgische Krielhoenderrassen (ZOBK) hebben laten weten dat ze op de Peelhorstshow 2018 hun regionale Promo onderbrengen.

We zijn erg blij dat we weer op deze steun van de ZOBK kunnen rekenen. Bedankt. 


Nederlandse Zilver Club

11-04-2018

De Nederlandse Zilver Club heeft te kennen gegeven dat ze graag hun districtshow bij de Peelhorstshow willen onderbrengen dit jaar. Tevens laten ze weten dat het prijzenschema voor de districtshows uitgebreid is met een prijs voor de fraaiste Zilver in de Europese klasse.

Wij zijn blij dat de Nederlandse Zilver Club ook mee doet door het onderbrengen van hun districtshow.


Barnevelderclub

27-03-2018

De Barnevelderclub heeft intussen laten weten dat ook zij op de komende Peelhorstshow hun districtshow zullen onderbrengen van hun vereniging.

We zijn er erg blij mee en dankbaar voor. We houden u op de hoogte wie er allemaal nog meer volgen.  


Nederlandse speciaalcub Duitse Hoenderrassen

16-03-2018

Ook de Nederlandse speciaalclub Duitse Hoenderrassen heeft reeds laten weten dat ze in 2018 de districtsshow van hun club onder zullen brengen op onze Peelhorstshow.

We zijn er erg blij mee en dankbaar voor. We houden u op de hoogte wie er allemaal nog meer volgen. 

Eerste districtshows zijn toegezegd.

23-02-2018

We hebben van enkele speciaalclubs reeds het bericht terug mogen ontvangen dat zij hun districtshow zullen onderbrengen bij de Peelhorstshow in 2018. 

Dit zijn:


Daar zijn we erg blij mee en hopen dat er nog vele zullen volgen.


Reeds in 2017.....

01-02-2018

Peelhorstshow 2017 was nog niet voorbij of de eerste voorbereidingen voor 2018 werden al getroffen. Na de evaluatie worden er weer meer stappen gezet richting Peelhorstshow 2018. De motor voor Peelhorstshow 2018 is reeds gestart en loopt langzaam warm. Zo zijn de keurmeesters reeds gevraagd, de speciaalclubs aangeschreven, de potientiele inzenderslijst bijgewerkt, etc. Er is echter nog heel veel meer wat moet gebeuren. We houden u op deze pagina op de hoogte van de gang van zaken omtrent Peelhorstshow 2018.